Η NN Hellas, έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, για 2η χρονιά στηρίζει την πρωτοβουλία «Νοιάζομαι για το παιδί μου», που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis. Στόχος του προγράμματος είναι, μέσα από την ενημέρωση και την εκπαίδευση, να ενδυναμώσει τους γονείς, τους κηδεμόνες και τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης δυσκολιών και προβλημάτων ψυχικής υγείας, που δημιουργούνται στη σχέση τους με τα παιδιά.

Μετά την απήχηση του πρώτου κύκλου το 2022, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τους 900 γονείς, κηδεμόνες και ηλικιωμένα μέλη οικογενειών, το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την προσθήκη 3 ακόμη ενοτήτων.

Έτσι, οι 8 βασικοί θεματικοί πυλώνες το 2023 διαμορφώνονται ως εξής: Ψυχική Ανθεκτικότητα, Εξαρτήσεις, Εκφοβισμός, Αυτοεκτίμηση & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Διαγενεακές Σχέσεις & Ψυχική Υγεία, Οριοθέτηση, Αντιμετώπιση Απώλειας και Στάδια Ανάπτυξης και Διαπαιδαγώγηση σχετικά με τα Όρια Σώματος. Ο νέος κύκλος διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων ξεκινά στις 30 Μαρτίου.