Η Nivea γιορτάζει το Pride με μία συλλεκτική έκδοση της πιο διαχρονικής και δημοφιλούς κρέμας της εταιρείας, της Nivea all- purpose cream, στο χαρακτηριστικό μπλε μεταλλικό κουτί. Η συλλεκτική αυτή έκδοση είναι εμπνευσμένη από τη σημαία του Pride, η οποία απεικονίζεται πάνω στη συσκευασία. Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα που αφορούν το Pride και την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Πέρα από τη δημιουργία της συλλεκτικής συσκευασίας, η εταιρεία «αγκαλιάζει» την ατομικότητα και τη συμπερίληψη με ένα σύνολο πρωτοβουλιών για τη στήριξη της κοινότητας τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ομάδων που είναι αποκλειστικά αφοσιωμένες σε αυτό τον σκοπό. Στο πλαίσιο αυτό, για τον μήνα του Pride, η Nivea θα στηρίξει μέσω δωρεάς το έργο των δύο οργανισμών, των Colour Youth και Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ώστε να βοηθήσει γονείς και νέους της κοινότητας.

«Η Beiersdorf και κατ’ επέκταση η Nivea, έχουν τοποθετηθεί ως ένας από τους πολύ σημαντικούς αρωγούς της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ελλάδα. Με όραμα έναν κόσμο που είμαστε όλοι ελεύθεροι να είμαστε ο εαυτός μας, η εταιρεία μας καλεί να προσφέρουμε φροντίδα στους άλλους και σε εμάς τους ίδιους», αναφέρει η ανακοίνωση.