Παρά την πανδημία, η Nestlé, μέσω της πρωτοβουλίας Nestlé Need YOUth, διατήρησε τις προσπάθειές της για την υποστήριξη της απασχολησιμότητας των νέων στην Ευρώπη. Όπου ήταν εφικτό, οι μαθητευόμενοι συνέχισαν να πηγαίνουν στον χώρο εργασίας και οι εκπαιδευόμενοι να εργάζονται από απόσταση.

Παράλληλα, η Nestlé οργάνωσε ψηφιακή εκπαίδευση για τους μαθητευόμενους, ώστε να τους επιτρέψει να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών τους, καθώς επίσης ξεκίνησε και διαδικτυακή εκπαίδευση για να βοηθήσει τους νέους που εργάζονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ, ώστε να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Μιλώντας στην εκδήλωση για την Ανανεωμένη Ευρωπαϊκή Συμμαχία για Μαθητείες, ο Marco Settembri, Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé για τη Ζώνη της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, είπε: «Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να επενδύσουμε στους νέους. Ως εταιρεία, πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της εκμάθησης, καθώς βοηθά τους νέους να μεταβούν από το περιβάλλον του σχολείου στον εργασιακό χώρο και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να διαμορφώσουν τον κόσμο του αύριο».