Η MSL, το Public Relations agency του Publicis Groupe Greece, αναδείχθηκε και φέτος Influencer Agency of the Year, στα Influencer Marketing Awards 2024.

Στη φετινή εκδήλωση, η MSL απέσπασε τον αριθμό των 12 Gold, 5 Silver και 5 Bronze βραβείων, ενώ το Fluency, το εργαλείο της MSL για το Influencer Marketing, με τους εξελιγμένους machine learning αλγορίθμους για fraud detection, campaign tracking και ROI reporting, έλαβε βραβείο Platinum ως «Best Tool for Influencer Marketing».

Ο συνδυασμός του Fluency με την εμπειρία και τη δημιουργικότητα της ομάδας της MSL, έχει ως αποτέλεσμα έως και 30 φορές πιο αποτελεσματικές influencer campaigns, γεγονός που επιβραβεύτηκε με τα 23 βραβεία που απέσπασε η MSL σε πολλαπλές κατηγορίες, για καμπάνιες των παγκόσμιων brands Αdidas, Disney+, Visa, Oreo και Trident. Στα βραβευμένα projects της MSL, είχαν σημαντική συνεισφορά τα creative brands του Publicis Groupe Greece, Publicis και Digitas, καθώς και οι συνεργαζόμενες εταιρείες, Savvy Partners και The Magic Bus.