Στο πλαίσιο στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Η Mondelez International, αναγνωρίζοντας το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), ανακοινώνει τη δωρεά προϊόντων τροφίμων, που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει άμεσα ή έμμεσα η πανδημία.

Ο ΕΕΣ διανέμει μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.ά.) και για τον λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας και υγιεινής, ρουχισμό.

Η δωρεά στον ΕΕΣ αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelez σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που ξεδιπλώνεται σταδιακά τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο να ξεπεράσει τους 70 τόνους τροφίμων. Συνολικά, η Mondelez International έχει προσφέρει πάνω από 18 εκατ. δολάρια σε οικονομική ενίσχυση και δωρεές σε είδος σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο του κορωνοϊού, ξεπερνώντας κατά 3 εκατ. την αρχική της δέσμευση.