Η Mattel παρουσιάζει την ψηφιακή σελίδα «Mattel Playroom», με προτάσεις για δραστηριότητες και παιχνίδια στο σπίτι, προτείνοντας στις οικογένειες να συνεχίσουν το παιχνίδι, #KeepPlaying.

Ψηφιακή σελίδα με δραστηριότητες για γονείς και παιδιά.

Η Mattel παρουσιάζει την ψηφιακή σελίδα «Mattel Playroom», με προτάσεις για δραστηριότητες και παιχνίδια στο σπίτι, προτείνοντας στις οικογένειες να συνεχίσουν το παιχνίδι, #KeepPlaying. Η δωρεάν ψηφιακή σελίδα βοηθά τους γονείς και τους ενήλικες που φροντίζουν παιδιά να τα ενθαρρύνουν να παίζουν, παρουσιάζοντας δραστηριότητες και περιεχόμενο γνωστών brands όπως Barbie, Fisher-Price, Hot Wheels, Thomas & Friends κ.α.

Ο νέος ιστότοπος προσφέρει επίσης στους γονείς και τους ενήλικες που φροντίζουν παιδιά πληροφορίες και συμβουλές για παιχνίδια μέσα στο σπίτι. Τις ερχόμενες εβδομάδες θα προστεθεί περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει προγράμματα σχεδιασμού και νέες ιδέες για παιχνίδι με τα προϊόντα της Mattel. «Η αποστολή μας, να εμπνέουμε, να ψυχαγωγούμε και να βοηθάμε στην ανάπτυξη των παιδιών μέσα από το παιχνίδι είναι πιο σημαντική από ποτέ», δήλωσε ο Richard Dickson, Πρόεδρος και COO της Mattel.

«Πιστεύουμε στη δύναμη του παιχνιδιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη των παιδιών, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλος ο κόσμος». Το «Mattel Playroom» θα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα με νέο περιεχόμενο. Οι γονείς και οι άνθρωποι που φροντίζουν παιδιά μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #KeepPlaying #ΤοΠαιχνίδιΣυνεχίζεται.