Η Lidl Hellas προέβη σε repost του tweet της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη Γιορτή του Πατέρα, συνοδεύοντάς το με τη φράση «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί». Το συγκεκριμένο post της ΑΒ στο Twitter εμφανίζει έναν πατέρα που στο πλαίσιο παιχνιδιού με την κόρη του, φορά μακιγιάζ και τσιμπιδάκια στα μαλλιά. Μερίδα του κοινού των social media φαίνεται ότι δεν κατανόησε το νόημα και το μήνυμα της εικόνας, ξεσπώντας σε αρνητικά σχόλια κατά της αλυσίδας, με την Lidl Hellas να εκφράζει ξεκάθαρα τη στήριξή της στην ΑΒ Βασιλόπουλος και στην εν λόγω καμπάνια.

Η Βασιλική Αδαμίδου, Δ/ντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς, δήλωσε στο DF: «Μια πράξη τρυφερότητας ξεδίπλωσε τον φόβο. Και ευτυχώς, ξύπνησε την κοινωνία. Ας σηκώσουμε λοιπόν το βλέμμα μας στην αλήθεια και ας ξεκλειδώσουμε επιτέλους τις αντιλήψεις μας. Να αγαπάμε αυτό που είμαστε. Να σεβόμαστε την αγάπη των άλλων. Γιατί καθένας, καθεμιά μας γεννήθηκε διαφορετικός. Και πρέπει να βαδίζει με θάρρος πάνω στη δική του διαφορετικότητα.

Στο χρώμα και το φύλο του. Στις ιδέες του και τη θρησκεία του. Στο σπίτι, στην οικογένεια, στη γειτονιά, στη δουλειά, στις σχέσεις του παντού. Όλες και όλοι εμείς στη Lidl Ελλάς έχουμε δυνατές αξίες και πιστεύουμε στις ίσες ευκαιρίες. Ίσως επειδή η διαφορετικότητα βρίσκεται βαθιά μέσα στο DNA μας. Και δείχνει τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. Ας προχωρήσουμε μαζί».