Η Lidl Ελλάς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών, συνεχίζοντας τη συμβολή της στη μάχη αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, 20 iPad mini και 31 iPad Air μαζί με σύγχρονο εξοπλισμό, δωρίστηκαν στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω, αντίστοιχα. «Εδώ και 20 χρόνια, η εταιρική υπευθυνότητα και κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς. Έχουμε πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και, γι’ αυτό, η κοινωνική προσφορά αποτελεί δέσμευση και, ταυτόχρονα, αποστολή μας», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει προχωρήσει σε δωρεά πάνω από 120 iPads, 500 σταθερών Η/Υ και άλλου εξοπλισμού σε διάφορα σχολεία και ιδρύματα της χώρας, ενώ προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα τη δωρεά επιπλέον 100 σταθερών Η/Υ.