Η LG Electronics φιλοξένησε τους τελικούς του 2023 Global IT Challenge για νέους με κινητικά προβλήματα (GITC) στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου.

Στη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε εκτός διαδικτύου, για πρώτη φορά, μετά από τέσσερα χρόνια, 461 νέοι με αναπηρία από 18 χώρες διαγωνίστηκαν σε συνολικά έξι, διαφορετικές IT προκλήσεις, όπως eTool challenge, eLifeMap challenge, eContent challenge και eCreative challenge. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η LG παρουσίασε στους διαγωνιζόμενους το Universal UP Kit σε ειδικό εκθεσιακό χώρο δίπλα στον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Το Kit, που παρουσιάστηκε, για πρώτη φορά, στην IFA 2023, είναι μια συλλογή από αξεσουάρ και πρόσθετα οικιακών συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη χρήση ευκολότερη για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή αναπηρίας. Επιπλέον, η εταιρεία δημιούργησε μια φωτογραφική ζώνη που περιλαμβάνει την υπόσχεση της εταιρείας «Life’s Good» και διέθεσε επώνυμα προϊόντα που περιλαμβάνουν τη φιλοσοφία και τις βασικές αξίες της εταιρείας LG.