Η LG Electronics θέτει ως στόχο την αύξηση των οικιακών συσκευών που είναι πιο προσβάσιμες για όλους, ξεκινώντας με το Washtower και την ρομποτική σκούπα Cordzero M9. Το LG Washtower, το οποίο συνδυάζει το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ρούχων σε μία συσκευή, θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα περιλαμβάνει ηχητικές οδηγίες και κώδικα braille.

Οι φωνητικές οδηγίες στο LG Washtower και στην Cordzero M9 θα διευκολύνουν τους καταναλωτές με προβλήματα όρασης να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες των συσκευών μόνο μέσω ηχητικών μηνυμάτων. Πρόσθετοι ήχοι θα εφαρμοστούν στη συσκευή του Washtower, που θα καθοδηγούν τον χρήστη κάθε φορά που πατάει κάποιο κουμπί. Επιπλέον, η πλοήγηση στο Center Control του LG Washtower θα μπορεί να γίνει μέσω χρήσης του κώδικα braille.

Όλες οι βελτιώσεις για εύκολη πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προϊόντα LG, όπως πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικές σκούπες, ψυγεία και κλιματιστικά βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Η επιλογή αυτή της LG ευθυγραμμίζεται, όπως τονίζει η εταιρεία, με τη δέσμευσή της για υψηλές επιδόσεις σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG), συμβάλλοντας «στη διασφάλιση μιας καλύτερης κοινωνίας για όλους και μιας καλύτερης ζωής για κάθε χρήστη ξεχωριστά».