Η Kraft Paints συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με την οικογένεια συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης Bioclima και Clima Roof, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Kraft Paints προτείνει δύο ολοκληρωμένα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες, τα Bioclima και Clima Roof, στο πλαίσιο μιας νέας ανθρωποκεντρικής και περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής κουλτούρας που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων και στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης των εκπομπών CO2 λόγω μειωμένης χρήσης κλιματισμού.

Είναι ικανά να ανταποκρίνονται στις κλιματικές μεταβολές, καθώς υπόσχονται ότι περιορίζουν τους ρύπους, συμβάλλουν στην υγιεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό περιβάλλον, παρέχουν στεγανότητα, αυξάνουν τη θερμική χωρητικότητα και την εν γένει ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου. Παράλληλα, η Kraft Paints διαθέτει τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς εφαρμογών, προσφέροντας ενημέρωση και τεχνογνωσία σε κάθε ενδιαφερόμενο.