Παρέχει ασφαλή εγκατάσταση κλιματιστικών.

Η Κωτσόβολος, έχοντας δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τις αγορές των πελατών της, προχωρά και σε περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Οι ανέπαφες παραδόσεις αποτελούν μία πρακτική που η εταιρεία εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή για την προστασία της υγείας όλων, ενώ την ίδια φιλοσοφία προτείνει και για τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών.

Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες της εταιρείας, που μπαίνουν στα σπίτια των πελατών για εγκατάσταση κλιματιστικού, λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα ατομικής υγιεινής, χρησιμοποιώντας πάντα γάντια, μάσκα, ποδονάρια, ενώ απολυμαίνουν τα χέρια τους με ειδικό, αντισηπτικό υγρό. Επίσης, τηρούν τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να παραμένει στον χώρο ο κατάλληλος αριθμός ατόμων βάσει τετραγωνικών μέτρων και να διατηρείται η απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ των ατόμων.

Παράλληλα, στον χώρο των καταστημάτων διασφαλίζεται ο σωστός αριθμός πελατών, ενώ διατηρείται και η κάρτα εισόδου, που απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση. Επίσης, σε όλα τα service corners υπάρχει ειδική συσκευή αποστείρωσης για τα κινητά τηλέφωνα που θα επισκευάζονται, μία υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν.