Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Japan Tobacco International στηρίζει το InvestGR Forum ως Στρατηγικός Χορηγός, συμμετέχοντας στις εργασίες του 6th InvestGR Forum 2023: Greece, Staying the Course, που πραγματοποιείται στις 3 και 4 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI Ελλάδος, Lili Zigoslu, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο 6th InvestGR Forum 2023 και η παρουσία της JTI υποδηλώνει, για άλλη μια φορά, την αφοσίωσή της στην προώθηση της ανάπτυξης και της βιωσιμότητας αλλά και την εμπιστοσύνη της στην ελληνική οικονομία. Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και, μέσω στρατηγικών επενδύσεων, στοχεύουμε να συμβάλλουμε στην οικονομική της ανάπτυξη».

Το 6th InvestGR Forum 2023: Greece, Staying the Course διοργανώνεται από την Public Affairs And Networks, με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.