Η Hellas Direct συμμετέχει στην ενέργεια City Drive-In, η οποία διεξάγεται από τις 5 Ιουνίου στον λόφο του Λυκαβηττού, με κινηματογράφο, standup comedy, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα. Το πρωτοφανές στοιχείο της διοργάνωσης είναι ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις με ασφάλεια, μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Στο line-up των κωμικών που πρόκειται να συμμετέχουν στο City Drive-In Comedy Club βρίσκονται και η Κατερίνα Βρανά, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο Δημήτρης Δούκογλου και ο Blink Mike. Παράλληλα, η διοργάνωση θα συνεχίσει να φιλοξενεί μέχρι και τα τέλη Ιουνίου τουλάχιστον, διάφορες κινηματογραφικές προβολές, με ειδικά αφιερώματα όπως οι Art Mondays, οι Greek Tuesdays και οι Horror Thursdays, καθώς και άλλα δρώμενα και events που ανακοινώνονται στο site της διοργάνωσης και στα social media της Hellas Direct.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία. Τέτοιες στιγμές, ο κόσμος χρειάζεται χαλάρωση, διασκέδαση και έμπνευση και αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να το πετύχεις», σχολίασε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.