Τα 10 χρόνια πορείας της στο ιατρικό marketing γιορτάζει η Health Solutions. Η Ηealth Solutions ιδρύθηκε το 2012 από τον Νικόλα Σανιδά με στόχο να προσφέρει επαγγελματικό σχεδιασμό και ανάπτυξη στρατηγικής επικοινωνίας και marketing σε επαγγελματίες υγείας, αλλά και σε φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμάκου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η εταιρεία από το ξεκίνημά της είναι πρωτοπόρος στο ιατρικό marketing – έναν τομέα σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα το 2012 – και παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στο πεδίο αυτό μέχρι σήμερα. Συνδυάζει τις δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη της επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένες συνεργασίες για να προσφέρει ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη στρατηγική marketing.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει τη σχεδίαση και εφαρμογή πληθώρας υπηρεσιών: από τη διαχείριση των social media και την κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία σχέσεων με τους επαγγελματίες της ενημέρωσης και το δυναμικό content & video marketing. «Αξιοποιώντας όλες τις εμπειρίες που αποκομίσαμε από τη δεκαετή μας πορεία στον χώρο, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά, αναβαθμίζοντας και ανανεώνοντας το portfolio υπηρεσιών που προσφέρουμε στη Ηealth Solutions, με στόχο να πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Ιδρυτής & Μanaging Director της Ηealth Solutions, Nικόλας Σανιδάς.