Η Giraffes in the Kitchen εξελίσσει τις παρεχόμενες προς τους συνεργάτες της υπηρεσίες, ενσωματώνοντας τις αναλυτικές ικανότητες του Artificial Intelligence. Συγκεκριμένα, μέσω του εργαλείου adentifAI επιτυγχάνεται, όπως επισημαίνει, ο άμεσος και ακριβής εντοπισμός θεμάτων επικαιρότητας, εταιρικών τοποθετήσεων και καταναλωτικών συμπεριφορών που επηρεάζουν την επικοινωνία και στόχευση του εκάστοτε brand.

Ο αυτοπροσδιορισμός της υπηρεσίας από το ChatGPT, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μέσω του API του ChatGPT, αναπτύξαμε μια σειρά από υπηρεσίες που βοηθούν στη διαχείριση κρίσεων, ανάλυση συμπεριφορών καταναλωτών και βελτιστοποίηση του media buying. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν εργαλεία που χρησιμοποιούν μηχανική μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση εταιρικών κειμένων, όπως ανακοινώσεις προς επενδυτές, συνεντεύξεις, δελτία Τύπου, κείμενα εσωτερικής επικοινωνίας κ.λπ.

Παράλληλα, αξιοποιούμε τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτιστοποίηση των μεθόδων ανάλυσης δημοσιότητας και την αναγνώριση νέων τάσεων σε συγκεκριμένους κλάδους της αγοράς. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε το ChatGPT στη φαρέτρα των strategic planners μας για να βελτιώσουμε τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, προκειμένου να αναγνωρίζουμε insights που βοηθούν στο ξεκλείδωμα των στρατηγικών αναγκών των πελατών μας. Τέλος, αξιοποιούμε το ChatGPT στην ανάλυση δεδομένων από τις online καμπάνιες που διαχειριζόμαστε».