Η Eurolife ERB λανσάρει μια νέα ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες, παρουσιάζοντας το EurolifeConnect, το portal που δίνει σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες πλήρη εικόνα για το ασφαλιστικό προφίλ τους στην εταιρεία.

Πλέον, η πρόσβασή τους σε πληροφορίες, όπως συμβόλαια, αιτήματα αποζημιώσεων και πληρωμή ασφαλίστρων, μεταξύ άλλων, μπορεί να γίνει άμεσα, εύκολα και φορητά, μέσω του νέου portal. Το EurolifeConnect είναι μια σύγχρονη και χρηστική υπηρεσία, η οποία διαμορφώθηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της εταιρείας.

Το έξυπνα και εύχρηστα σχεδιασμένο interface του, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που παρέχει, αναβαθμίζουν την ποιότητα της online εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, επιτρέποντας στον πελάτη να γνωρίζει ό,τι αφορά τα συμβόλαιά του από οποιαδήποτε συσκευή. Η πρώτη έκδοση του EurolifeConnect παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες, όπως διαχείριση λογαριασμού στη Eurolife ERB, παρακολούθηση συμβολαίων και αιτημάτων αποζημίωσης, λήψη εγγράφων και πληρωμή ασφαλίστρων.