Τα 25 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η e-Bay και προσφέρει σε επιχειρήσεις που πληρούν ορισμένα κριτήρια, αλλά δεν δραστηριοποιούνται, μέχρι στιγμής, στην πλατφόρμα, εξειδικευμένη υποστήριξη και τη δυνατότητα να ανοίξουν δωρεάν το διαδικτυακό τους κατάστημα σε αυτήν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα, export.ebay.com, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα ανάπτυξης νέων πωλητών της εταιρείας, αποκτώντας πρόσβαση σε περισσότερους από 182 εκατ. αγοραστές. Ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής για τις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές της e-Bay, ανέφερε σχετικά με την επέτειο των 25 χρόνων:

«Φιλοδοξούμε να γίνουμε η βασική επιλογή των πωλητών, απλοποιώντας και βελτιώνοντας την εμπειρία των μικρών επιχειρήσεων και των ιδιωτών επιχειρηματιών, εκπροσωπώντας τους και απαντώντας στις ανάγκες τους. Πιστοί στη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους καταναλωτές και τους πωλητές μας, επιταχύνουμε τον τεχνολογικό μας μετασχηματισμό, διεκδικώντας τη θέση της καλύτερης πλατφόρμας για όλους».