Τα στοιχεία της καθημερινότητας του #oneteam αποκαλύπτει η νέα employer branding καμπάνια της Kaizen Gaming, με την «υπογραφή» της DOPE. Με μήνυμα «Press Play to Unlock Kaizen Gaming», η digital καμπάνια εστιάζει στα 3 βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας, που είναι η συνεχής εξέλιξη της ίδιας και των Kaizeners, το #oneteam πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των Kaizeners και η GameTech φύση της.

Το «ξεκλείδωμα» ξεκινά από μία ταινία που γυρίστηκε στο Kaizen Campus στο Μαρούσι, με πραγματικούς εργαζομένους της Kaizen Gaming. Ταυτόχρονα, Tech Kaizeners και senior στελέχη μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία σε videos που στοχεύονται σε ειδικά κοινά.

Η καμπάνια περιλαμβάνει social media & paid media υλικά, με ευρεία στόχευση σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τσεχία. Αξιοποιεί τις social πλατφόρμες, καθώς και programmatic & native ads, Spotify audio ads, Display & Video 360. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Takes2 Productions κι ο παραγωγός Μανώλης Κονταρίνης, σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσούνη, ενώ φωτογράφος της καμπάνιας είναι ο Κωστής Σωχωρίτης.