Τη διάκριση «Healthy Food Brand of the Year» απέσπασε η Δωδώνη στο πλαίσιο των Healthy Food Awards 2023. Παράλληλα, απέσπασε δύο Χρυσά βραβεία για τα νέα φυτικά επιδόρπια Δωδώνη Plant’d και για το Δωδώνη Ελαφρύ, καθώς και τρία Ασημένια βραβεία για τη Φέτα Δωδώνη ΠΟΠ με 40% λιγότερο αλάτι, το Γιαούρτι Δωδώνη Στραγγιστό 2% και το Δωδώνη με Φρούτα.

Επίσης, στο πλαίσιο της βράβευσης, απονεμήθηκαν και τα Vegan Awards 2023, με τα Δωδώνη Plant’d να κερδίζουν Bronze βραβείο, στην κατηγορία «Plant- Βased Yogurt». «Για την οικογένεια της Δωδώνη αποτελεί βασική προτεραιότητα η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης, τα οποία προάγουν, παράλληλα, και ένα καλύτερο και πιο ισορροπημένο διατροφικό πρότυπο στην καθημερινότητα του ανθρώπου.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για ολοένα πιο υγιεινά και καινοτόμα προϊόντα με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος που μας χαρακτηρίζει για πάνω από μισό αιώνα», δήλωσε ο Γιώργος Αυγερίκος, Commercial Director της Δωδώνη.