Η Δέλτα, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές, καθότι παιδιά, ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες βιώνουν συνθήκες απομόνωσης, έχει προχωρήσει σε πλήθος προσφορών προϊόντων.

Στο Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS και το Γηροκομείο Αθηνών.

Η Δέλτα, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές, καθότι παιδιά, ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες βιώνουν συνθήκες απομόνωσης, έχει προχωρήσει σε πλήθος προσφορών προϊόντων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες σε γαλακτοκομικά των 550 παιδιών που διαμένουν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, στηρίζει με τα προϊόντα της τους 150 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών και συνεχίζει τη διαρκή προσφορά προς την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Εν όψει του Πάσχα, η εταιρεία επεκτείνει την προσφορά της σε τρόφιμα προς τις δομές του Δήμου Αθηναίων – ΚΥΑΔΑ, Θεσσαλονίκης και άλλους Δήμους και φορείς που παρέχουν βοήθεια σε απόρους, αστέγους, ηλικιωμένους και σε ευπαθείς ομάδες.