Νέο, αναβαθμισμένο σύστημα πληρωμών για τους οδηγούς ταξί που είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή της Beat δημιούργησε η εταιρεία σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Σήμερα, οι ηλεκτρονικές πληρωμές για διαδρομές στην πλατφόρμα της Beat ξεπερνούν το 35% του συνόλου. Οι συνεργαζόμενοι οδηγοί δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών που είναι ήδη συνδεδεμένες με την Beat εφαρμογή του εκάστοτε επιβάτη.

Οι οδηγοί στη συνέχεια μπορούν να στείλουν το υπόλοιπο που έχει δημιουργηθεί από ηλεκτρονικές πληρωμές διαδρομών στην τράπεζά τους, όποτε εκείνοι το επιθυμούν, μέσα από την εφαρμογή του οδηγού. «Η νέα μας συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί συνέχεια μιας σειράς στρατηγικών συμμαχιών, στις οποίες έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε για τη διαμόρφωση της αγοράς μετακινήσεων του αύριο.

Παράλληλα, είναι και μια κίνηση έμπρακτης στήριξης προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, καθώς μέχρι σήμερα για τις πληρωμές μας συνεργαζόμασταν με τραπεζικό ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έδρα την Ολλανδία», εξηγεί ο Βασίλης Ντάνιας, Γενικός Διευθυντής της Beat στην Ελλάδα.