Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο, η Avon διέθεσε προϊόντα προσωπικής φροντίδας σε 120 εργαζομένους της «πρώτης γραμμής» του Δήμου Παλλήνης.

Με διάθεση προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο, η Avon διέθεσε προϊόντα προσωπικής φροντίδας σε 120 εργαζομένους της «πρώτης γραμμής» του Δήμου Παλλήνης. Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας (απορριμματοφόρα, οδοκαθαριστές, συνεργεία καθαρισμού των χώρων του Δήμου) και στα Δημοτικά Ιατρεία (γιατροί, νοσηλευτές, συνεργεία καθαρισμού), οι οποίοι μάχονται καθημερινά για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Η Εύη Οικονόμου, Marketing & Sales Support Manager της Avon Ελλάδας, τονίζει: «Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε, προσπαθούμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, ελπίζοντας στην ανακούφιση όλων όσοι μάχονται για τον περιορισμό της πανδημίας. Τους ευχαριστούμε και αισθανόμαστε ότι κάθε μικρή προσφορά ενισχύει αυτόν τον αγώνα, τον οποίον αντιμετωπίζουμε ενωμένοι, δυναμικά, αλλά και με αισιοδοξία».