Για την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» 2019 βραβεύθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος, στα Corporate Affairs Excellence Awards για την Εσωτερική Επικοινωνία (Internal Communications & Employee Engagement). Αφιερωμένη στο Περιβάλλον, η δράση διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά στις 16 Ιουνίου 2019, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea και της περιβαλλοντικής εκστρατείας Let’s Do it Greece.

Με τη συμμετοχή 5.000 εθελοντών σε 305 καταστήματα και αποθήκες ΑΒ, η πρωτοβουλία έλαβε χώρα σε 131 τοποθεσίες, από τις οποίες 64 παραλίες και 67 χώροι πρασίνου (πάρκα, δασάκια, βουνά). Αποτέλεσμα, 2.023 γεμάτοι σάκοι και σακούλες απορριμμάτων και 10 τόνοι με ανακυκλώσιμα υλικά και απορρίμματα, εκ των οποίων 6 τόνοι πλαστικού.

«Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είμαστε υπερήφανοι που οι άνθρωποί μας ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω μας, δίνουν πρώτοι το παράδειγμα και φροντίζουν για το Περιβάλλον. Είμαστε χαρούμενοι που πάντοτε όλοι αυτοί οι μοναδικοί, διαφορετικοί άνθρωποι της ΑΒ ενώνονται για κάθε καλό σκοπό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.