Η Άλφα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Αθηναίων και της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), προχωρώντας σε δωρεά προστατευτικών στολών μίας χρήσης για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας.

Με την προσφορά προστατευτικών στολών σε υγειονομικές και κοινωνικές υπηρεσίες.

Η Άλφα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Αθηναίων και της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), προχωρώντας σε δωρεά προστατευτικών στολών μίας χρήσης για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, αυτή δεν είναι παρά μια πράξη αναγνώρισης σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δράσης, όπως τα ιατρεία και οι κοινωνικές υπηρεσίες όπου επιβάλλεται η χρήση των ειδικών στολών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την ΚΕΔΕ για την προσφορά στολών προστασίας σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, καθώς είναι ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας για κοινωνική συνεισφορά και αλληλεγγύη. Η ενότητα και η προσφορά είναι τα διδάγματα της κρίσης αυτής που θα πρέπει να κρατήσουμε και να αποτελέσουν σημεία-κλειδιά για το καλύτερο αύριο που θα έρθει».