Ξεκινά η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων εργαζομένων στα νοσοκομεία αναφοράς Covid-19, προκειμένου να λάβουν 48.000 εισιτήρια, προσφορά των Miles+Bonus μελών της Aegean και της εταιρείας. Κατά τον μήνα Απρίλιο, 38.000 μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό, είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που φρόντισαν, καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, την υγεία όλων μας, δωρίζοντας όσα μίλια επιθυμούσαν από τον λογαριασμό τους.

Η Aegean τριπλασίασε τα μίλια που συγκεντρώθηκαν με δικό της κόστος, με αποτέλεσμα 24.000 εργαζόμενοι των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας να μπορούν να λάβουν μίλια, που αντιστοιχούν σε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιονδήποτε προορισμό της Ελλάδας, ώστε να ταξιδέψουν όποτε το θελήσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί με τα Miles+Bonus μέλη μας μπορούμε να προσφέρουμε 48.000 ταξίδια ξεκούρασης σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ».