Τον νεοσύστατο ρόλο της Global Client Partner ανέθεσε στην Katy Nyman η Wunderman Thompson. Η Katy Nyman θα αναφέρεται στην Chief Executive της Wunderman Thompson UK, Pip Hulbert και θα είναι υπεύθυνη για ένα χαρτοφυλάκιο customer relationship management, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πελάτες όπως οι Shell, Samsung, Ikea και Lexus. Η Nyman προέρχεται από τη Rapp, όπου διετέλεσε Head of Client Leadership, ρόλο τον οποίο κατείχε για 5 χρόνια, και στην Proximity, πριν τη συγχώνευση των 2 agencies το 2020.

Προηγουμένως, εργαζόταν ως Business Director και New Business Partner στην MRM McCann. «Στη Wunderman Thompson δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουμε από την αναμενόμενη δικαιοδοσία του CRM, να το απελευθερώσουμε από τους συνήθεις περιορισμούς του και να παράγουμε εμπνευσμένες creative επικοινωνίες, οι οποίες αξιοποιούν το καλύτερο κομμάτι των data και της τεχνολογίας», δήλωσε η Nyman.

«Το επαγγελματικό ιστορικό της Katy περιλαμβάνει ισχυρές customer strategies τόσο σε επίπεδο CRM, social και loyalty, όσο και σε σχεδόν κάθε τομέα, γεγονός το οποίο την καθιστά το ιδανικό πρόσωπο να ηγηθεί της CRM εξειδίκευσης στη Wunderman Thompson», δήλωσε η Pip Hulbert.

(Πηγή: Campaign)