Η Stoiximan διοργάνωσε εκδήλωση ανακοίνωσης της αποκλειστικής χορηγίας της στο γλυπτό του «Δικέφαλου Αετού», το οποίο είναι τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Τα αποκαλυπτήρια της χορηγίας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γλυπτό αναπαριστά το σύμβολο της ομάδας, τον Δικέφαλο Αετό, και έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα αντίστοιχων πρακτικών μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. «Είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ο αποκλειστικός χορηγός του γλυπτού του συμβόλου ενός από τους ιστορικότερους και σημαντικότερους οργανισμούς του ελληνικού αθλητισμού.

Ο αθλητισμός ήταν πάντοτε άρρηκτα συνδεδεμένος με τα σύμβολα και θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή από αυτόν τον εντυπωσιακό Δικέφαλο Αετό. Είναι εμφανές ότι προκαλεί τον θαυμασμό και τον σεβασμό σε κάθε επισκέπτη, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης», σημείωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων της χορηγίας του γλυπτού.