Η Action Global Communications ανέλαβε για λογαριασμό της Playmobil Hellas τη διοργάνωση «για το μεγαλύτερο τσιμπούσι της χρονιάς», αναβιώνοντας το Γαλατικό Χωριό στο Oasis Activity Farm Park στο οποίο δημοσιογράφοι, influencers, συλλέκτες, συνάδελφοι και συνεργάτες, μαζί με τα παιδιά τους έζησαν την εμπειρία ενός γνήσιου Γαλάτη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ήρωες του εμβληματικού κόμικ, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να παίξουν πρώτοι με τη νέα σειρά παιχνιδιών της Playmobil.

Πάνω από 150 καλεσμένοι βρέθηκαν στο «Γαλατικό Χωριό της Playmobil», δοκίμασαν αυθεντικό Γαλατικό φαγητό και εκλεκτό κρασί, ενώ οι μικροί φίλοι είχαν στη διάθεσή τους λιχουδιές όπως μαλλί της γριάς και παγωτό.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτό το λανσάρισμα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που με τις υπηρεσίες μας εξασφαλίσαμε εξαιρετικά αποτελέσματα και συμβάλλαμε στην επιτυχία της νέας σειράς παιχνιδιών της Playmobil Asterix».