Η Procter & Gamble ως Παγκόσμιος Χορηγός Ολυμπιακών και Παραλολυμπιακών Αγώνων, επέλεξε τον Παραολυμπιονίκη ποδηλάτη, Νίκο Παπαγγελή, ως πρεσβευτή της καμπάνιας της στην Ελλάδα. Ο Νίκος, πρωταθλητής εντός και εκτός στίβου, έχει θριαμβεύσει σε σημαντικές προσωπικές προκλήσεις, έχει γνωρίσει την επιτυχία στους Παραολυμπιακούς αγώνες, προωθώντας πάντα την αξία της αποφασιστικότητας.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, η P&G αγκαλιάζει τη διοργάνωση με την καμπάνια «Κάθε Μέρα Πρωταθλητής» μέσα από το πρίσμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταυτόχρονα, στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή & την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, ως Επίσημος Υποστηρικτής.

Παράλληλα, η P&G, θα παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες, σε περισσότερους από 22.000 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά και τις ομάδες τους, στο Ολυμπιακό Χωριό ενώ τα προϊόντα της θα στηρίξουν περισσότερους από 100 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Το πλάνο επικοινωνίας και marketing της P&G θα υποστηριχτεί από ενέργειες στα φυσικά και Online καταστήματα, σε συνεργασία με περισσότερους από 150 retailers σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, δημιουργώντας αξία για τους καταναλωτές.