Η Nrg συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε μια σειρά από δράσεις στη συμπρωτεύουσα.

Από τις 10-18 Σεπτεμβρίου και σε τρία σημεία της πόλης – Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους και κατάστημα Nrg – η εταιρεία ήρθε σε επαφή με τους καταναλωτές, παρουσίασε τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι και τους έδωσε την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Save Your Nrg, ένα διαδραστικό παιχνίδι βασισμένο στην εξοικονόμηση ενέργειας με πλούσια καθημερινά δώρα.

Η παρουσία της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα ξεκίνησε στο περίπτερο της στη ΔΕΘ παρουσιάζοντας έναν «Ολόκληρο Κόσμο Ενέργειας» μέσα από την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού. Παρουσιάστηκαν όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει η Nrg για την ενέργεια στο σπίτι (ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο), λύσεις ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, Φωτοβολταϊκά για τη στέγη, και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και συμβουλές για βιώσιμο τρόπο ζωής, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό.