Λανσάροντας τις online λειτουργίες «Buy-Online» και «Προσφορές». H Mitsubishi Motors αναβάθμισε τις online υπηρεσίες της προσθέτοντας τις νέες λειτουργίες «Buy-Online» και «Προσφορές» στον ιστότοπο mitsubishi-motors.gr. Η λειτουργία Buy-Online εμφανίζει αρχικά τη σελίδα επιλογής μοντέλου και δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί. Μετά την ολοκλήρωση των επιλογών, η σελίδα εμφανίζει […]

Λανσάροντας τις online λειτουργίες «Buy-Online» και «Προσφορές».

H Mitsubishi Motors αναβάθμισε τις online υπηρεσίες της προσθέτοντας τις νέες λειτουργίες «Buy-Online» και «Προσφορές» στον ιστότοπο mitsubishi-motors.gr. Η λειτουργία Buy-Online εμφανίζει αρχικά τη σελίδα επιλογής μοντέλου και δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Μετά την ολοκλήρωση των επιλογών, η σελίδα εμφανίζει το τελικό αποτέλεσμα όπου υπάρχει η δυνατότητα λήψης φυλλαδίου και η επιλογή «Αγοράστε Online». Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από κάθε υποψήφιο αγοραστή θα προωθούνται στον αντίστοιχο επίσημο έμπορο της Mitsubishi ημερησίως. Παράλληλα, όλες οι προωθητικές ενέργειες που ισχύουν κάθε μήνα είναι πλέον προσβάσιμες στη λειτουργία Προσφορές, ενώ δίνονται οι επιλογές «Επικοινωνία με επίσημο έμπορο» και «Λήψη Προσφοράς».