Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως 15 Μαΐου.

Το CSR Hellas προκηρύσσει τον 5ο Φοιτητικό Διαγωνισμό «Νίκος Αναλυτής», στοχεύοντας στην ευρύτερη διάδοση των αρχών και αξιών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Επίκεντρο του φετινού διαγωνισμού είναι ο 5ος Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UN Sustainable Development Goals), που αφορά στην ισότητα των φύλων.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: «Η εξάλειψη της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, που καταγράφεται ακόμα στον εργασιακό χώρο, παραμένει ζητούμενο για τη χώρα μας». Μέσω του διαγωνισμού, ομάδες 3-4 φοιτητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων από όλα τα πανεπιστήμια, καλούνται να ερευνήσουν, να μάθουν, να μελετήσουν και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και προτάσεις συγγράφοντας εργασία ως 5.000 λέξεων.

Μεμονωμένοι/ες φοιτητές/τριες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, αλλά δεν έχουν ομάδα, μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς το CSR Hellas θα φροντίσει να ενταχθούν σε ομάδα. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορεί να υποβληθούν από 18 Μαρτίου μέχρι 15 Μαΐου 2020.