Η Άμστελ στηρίζει νέους μουσικούς με μια ιδιαίτερη ενέργεια, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται το εμβληματικό «Ζεϊμπέκικο» του Διονύση Σαββόπουλου, ένα τραγούδι που συνοδεύει εδώ και καιρό τις τηλεοπτικές καμπάνιες της Άμστελ.

Το «Ζειμπέκικο ΙΙ» ενώνει τις φωνές του δημιουργού του, Διονύση Σαββόπουλου και της Σωτηρίας Μπέλλου με τις φωνές δυο νέων δημιουργών, της Μαρίνας Σάττι και του Μικρού Κλέφτη. Δημιουργείται έτσι μια καλλιτεχνική σύμπραξη «που κοιτάζει με καινούριο βλέμμα το αγαπημένο τραγούδι».

Τη διασκευή του υπογράφει η Μαρίνα Σάττι και το video clip, που γυρίστηκε ειδικά για αυτήν τη διασκευή, υπογράφει ο Τζώρτζης Γρηγοράκης. Το concept/ιδέα της ενέργειας είναι της Frank & Fame, ενώ εταιρεία παραγωγής του video clip είναι η Filmiki.

Το video clip και η διασκευή για download διατίθενται στο amstelmusic.gr. Κατεβάζοντας το τραγούδι, οι καταναλωτές υποστηρίζουν την πρωτοβουλία της Άμστελ να ενισχύσει οικονομικά τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ιονίου Πανεπιστημίου, για την κάλυψη των αναγκών τους σε μουσικό εξοπλισμό.