Η συγκεκριμένη αναγνώριση και πιστοποίηση, δόθηκε από το Facebook στα agencies που δραστηριοποιούνται δυναμικά στην πλατφόρμα του, ενδυναμώνοντας τη θέση τους τόσο στην εγχώρια, όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σκιάνης, Founder & Managing Partner της MEDIACUBE: «Στη MEDIACUBE βασικό μας στόχο αποτελεί η υποστήριξη εταιρειών και οργανισμών που επιθυμούν να αναπτυχθούν μέσα από την online προβολή τους, με χρήση καινοτόμων εργαλείων και βέλτιστων πρακτικών Digital Marketing.

Ο τίτλος του Facebook Marketing Partner μας τιμά ιδιαιτέρως και αποτελεί σημαντική επιτυχία, καθώς μας κατατάσσει ανάμεσα στις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα, οι οποίες πληρούν τα αυστηρά κριτήρια επιλογής. Παράλληλα με τον τίτλο του Google Premier Partner, η ανάδειξη της εταιρείας μας ως πιστοποιημένος Facebook Marketing Partner θέτει τον πήχη πολύ ψηλά, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους συνεργάτες μας».

Επιβεβαιώνοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη της πορεία
Η MEDIACUBE, όντας ένα από τα πιο καινοτόμα Advertising Agencies στην Ελλάδα, με την επιλογή της ως Facebook Marketing Partner, εξαργυρώνει την εξαιρετικά επιτυχημένη της πορεία και υπόσχεται ακόμα υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες για τους συνεργάτες της. Ενδεικτικά, έχει πρόσβαση σε 24/7 Facebook Customer Support, καθώς και σε όλα τα νέα διαφημιστικά εργαλεία, ενώ παράλληλα εξελίσσεται και ως ομάδα, προσφέροντας την ευκαιρία στους συνεργάτες της να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης από Facebook Experts.

Για τη MEDIACUBE το Performance Marketing βρίσκεται στο DNA της και αποτελεί το δομικό συστατικό κάθε επιτυχημένου project. Τα 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, τα απαιτητικά projects, οι μακροχρόνιες συνεργασίες και η προσήλωση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, δικαιωματικά την κατατάσσουν στα κορυφαία Performance Agencies της Ελλάδας.

#SocialLikeNeverBefore