Διότι πού αλλού μπορεί κανείς να δει μαζεμένες τις καλύτερες δουλειές της χρονιάς, καθώς και όλη την αγορά σε ένα φουαγιέ, να γιορτάζει τις επιτυχίες της; Πουθενά. Ermis και ξερό ψωμί λοιπόν.

Η στήλη προχωρά σε μια κοινωνική προσφορά για τα φετινά Ermis. Παρακάτω, θα βρείτε μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές για να ανταποκριθείτε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο ρόλο σας του φεστιβαλιστή, μικρά… tips που όμως μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Έχουμε και λέμε:

Φέτος ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα πάει σερί μέχρι το βράδυ. Όσοι λοιπόν δεν διαθέτετε την κατάλληλη φυσική κατάσταση, καλό είναι να ξεκινήστε λίγο τροχάδην και πους-απς από τώρα για να αντέξετε.
Συστήνουμε και ένα ελαφρύ σνακ από το προηγούμενο βράδυ και πολλά υγρά την ίδια μέρα το πρωί, για αύξηση των αντανακλαστικών και αποφυγή συμπτωμάτων όπως γλάρωμα των βλεφάρων και ελαφριά ροχαλητά στις πίσω σειρές.
Η σωστή διατροφή θα βοηθήσει επίσης στην εύκολη χώνεψη των βραβείων του αντιπάλου.

Μερικές ημέρες πριν το event, εξασκηθείτε στο «περνά-περνά η μέλισσα» με τους συναδέλφους στο γραφείο. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο τρίωρο περίπου χειροκρότημα που απαιτεί η συνεπής συμμετοχή σας ως κοινό.

Ο διαλογισμός θα βοηθήσει να καταπνίξετε την έντονη επιθυμία αποχώρησης από την αίθουσα μόλις η εταιρεία σας πάρει το βραβείο της, ή μόλις τελειώσει η κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Πρόκειται για πρόκληση δυσκολότερη και από τη διακοπή του καπνίσματος, αλλά εγγυημένα θα αισθανθείτε καλύτερος άνθρωπος στο τέλος της τελετής.

Για όσους θα σηκώσουν βραβείο, επιβάλλονται μερικές πρόβες στον καθρέφτη του μπάνιου, μαζί με το πρωινό ντουζάκι της ημέρας. Καλός ο δημιουργικός αυθορμητισμός, αλλά εκεί πάνω στη σκηνή, πολλοί τα έχουν βρει σκούρα! Εν κατακλείδι, φορέστε την καλύτερή σας διάθεση, αφήστε πίσω γκρίνιες, προβλήματα και ζήλιες και ελάτε να γιορτάσετε αυτό που τελικά αποτελεί την ουσία της ύπαρξής σας: Το μαγικό κόσμο της επικοινωνίας.

Καλό Φεστιβάλ!