Προχωρά σε προσλήψεις και εκπαιδευτικές δράσεις.

Πρωτοβουλίες υποστήριξης της απασχόλησης υλοποιεί η Deloitte Ελλάδος, με φόντο την κρίσης της πανδημίας. Σε όλη τη διάρκεια του lockdown, πραγματοποίησε συνολικά 101 νέες προσλήψεις, ακολουθώντας το προγραμματισμένο αρχικό πλάνο ανάπτυξης του οργανισμού. Με σεβασμό στην υγεία των εργαζομένων και των υποψηφίων, η διαδικασία στελέχωσης έγινε ηλεκτρονικά.

Παράλληλα, συνδυαστικά με την κάλυψη των θέσεων, έχει θέσει σε εφαρμογή επιπλέον ενέργειες που στοχεύουν στην τόνωση της απασχόλησης, καθώς και στην ομαλή ενσωμάτωση των νέων εργαζομένων στον οργανισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία υποδέχεται το καλοκαίρι 30 φοιτητές και νέους αποφοίτους για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, συμμετέχει στα Virtual Career Days που θα οργανωθούν στο πλαίσιο μεταπτυχιακών προγραμμάτων των πανεπιστημίων με τα οποία συνεργάζεται και θα λάβει μέρος σε διαδικτυακές δραστηριότητες, όπως προγράμματα mentoring, συνέδρια και ημερίδες. Επιπλέον, όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της εταιρείας εξακολουθούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, ενώ υποδέχεται τους νέους εργαζόμενους με ένα ολοκληρωμένο virtual onboarding.