Για ταχύτητα και αξιοπιστία στο αποτέλεσμα

Με επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, που είχε αναλάβει η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι καινοτομίες που χρησιμοποίησε η εταιρεία σε αυτές τις εκλογές βελτίωσαν περαιτέρω την εκλογική διαδικασία και την ταχύτητα της ενημέρωσης των πολιτών. Συγκεκριμένα η SingularLogic, αξιοποίησε τα αποτελέσματα που συλλέγονται με τη μέθοδο της Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων μέσω tablet και κινητών τηλεφώνων (SRT).

Σε αυτές τις εκλογές, η SingularLogic χρησιμοποίησε 12.000 tablets, με μια ειδική εφαρμογή, η οποία είχε τη δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών εκλογών, όχι μόνο των αποτελεσμάτων υπέρ Συνδυασμών αλλά και υπέρ Υποψηφίων (σταυροδοσία). H διαδικτυακή πύλη http://ekloges.ypes.gr που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στις φετινές εκλογές ήταν πλήρως ανασχεδιασμένη, παρουσίασε για ακόμη μια φορά, διεθνές ενδιαφέρον με επισκέπτες από 200 και πλέον χώρες.