Νέο τηλεοπτικό σποτ, με αφορμή την τρέχουσα συγκυρία.

Η Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ) λάνσαρε νέο τηλεοπτικό σποτ, με αφορμή την τρέχουσα, ιδιαίτερη συγκυρία και με στόχο να κάνει πιο αισθητή την παρουσία και τον ρόλο της περιφερειακής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Όπως επισημαίνει η Ένωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που η περιφερειακή τηλεόραση επικοινωνεί δυναμικά με το κοινό των περιοχών της. Όπως αναφέρει το σποτ, σε μια εποχή που δοκιμάστηκαν πολλά, η περιφερειακή τηλεόραση ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή, από την πρώτη στιγμή.

«Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε στη διαχείριση της κρίσης, για να ενημερώσουμε αναλυτικά και υπεύθυνα τους πολίτες. Η περιφερειακή ενημερωτική τηλεόραση διευκόλυνε το έργο των αρχών, βρέθηκε στο πλευρό κάθε πολίτη, στην πόλη, στο χωριό, για να απαντήσει στις αγωνίες του, στις απορίες του, για να μεταφέρει τη φωνή του, να σταθεί δίπλα του στις πολλές ώρες του εγκλεισμού του», αναφέρει το σποτ, καταλήγοντας στο ότι η περιφερειακή ενημερωτική τηλεόραση απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών της ελληνικής περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας ιδρύθηκε το 1996 και απαρτίζεται από μεγάο αριθμό μελών, όλα τους ενημερωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Ελληνικής Περιφέρειας.