Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την επένδυση αυτή, ο όμιλος Αntenna διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στο Βελιγράδι.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Πρωθυπουργός της Σερβίας, Mirko Cvetkovic, κορυφαίοι Υπουργοί της σερβικής κυβέρνησης, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Από το 2010 που ο όμιλος εξαγόρασε από τον όμιλο Murdoch τη Fox Television άλλαξαν πολλά. Νέο όνομα και ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του οδήγησαν σε λιγότερο από δύο χρόνια το PRVA στην κορυφή όλων των ΜΜΕ στη Σερβία.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουμε» ανέφερε στην ομιλία του ο Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Antenna. «Από την εξαγορά του σταθμού έως και σήμερα, τo PRVA έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές προσδοκίες μας και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο συνδυασμός των ταλαντούχων εργαζομένων του σταθμού και του ευνοϊκού νομοθετικού πλαισίου της χώρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία μας στη Σερβία. Εξίσου αποφασιστικής σημασίας για την επιτυχία της επένδυσής μας ήταν η υποστήριξη που είχαμε από την Κυβέρνηση της χώρας, αλλά και το γεγονός ότι η Σερβία βρίσκεται σε καθεστώς υπό ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στοιχείο που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην συνέχιση της επιτυχίας μας στο μέλλον».

Ο Θ. Κυριακού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέλυσε τους λόγους της επένδυσης του ομίλου στη Σερβία: «Πιστεύω ότι η Σερβία έχει μπροστά της μέλλον που βασίζεται σε ανάπτυξη και ευημερία. Θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να επενδύσω στη Σερβία μέσω της εξαγοράς της Fox, με συμβούλευαν να μην το κάνω. Πρόκειται για μία μικρή, κλειστή αγορά που δύσκολα δέχεται ξένους επενδυτές, ιδιαίτερα στα ΜΜΕ. Μου τόνισαν χαρακτηριστικά: “Αφού ακόμα και ο Murdoch απέτυχε, πώς θα πετύχεις εσύ;” Προφανώς, έκαναν λάθος! Έλληνες και Σέρβοι έχουμε τόσα κοινά: Θρησκεία, πολιτισμό, μουσική και αξίες. Γιορτάζουμε ο ένας τις νίκες του άλλου» συνέχισε ο Αντιπρόεδρος του Antenna.

«Σήμερα γιορτάζουμε την επιτυχία. To PRVA αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα του ότι oι σπουδαίοι και ταλαντούχοι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα. Δύο χρόνια φιλίας και εξαιρετικής συνεργασίας οδήγησαν το PRVA στην πρώτη θέση. Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Σερβία».

Ο Σέρβος Πρόεδρος Boris Tadic χαιρέτησε με μήνυμά του την επένδυση του ομίλου Αntenna στη Σερβία μέσω του PRVA. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον όμιλο Antenna για αυτή την ταχύτατη επιτυχία της επένδυσης στο PRVA στη Σερβία. Είμαι ενθουσιασμένος με τα σχέδιά σας να επεκτείνετε τις επενδύσεις σας στη χώρα μας, τη στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση» ανέφερε μεταξύ άλλων. «Μπορείτε να βασίζεστε στη δική μου υποστήριξη και στην υποστήριξη της κυβέρνησής μου για τις μελλοντικές επενδύσεις σας και ελπίζω ότι ο λαός της Σερβίας θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα προγράμματα που προσφέρει το PRVA».