Η Generation Y αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση του 2ου GRecommerce, το οποίο θα λάβει χώρα στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου στελέχη της θα μιλήσουν για καίρια ζητήματα του ελληνικού e-commerce.

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου που επικεντρώνεται σε ζητήματα Digital Marketing είναι «How to sell online in Greece», με την Generation Y να μοιράζεται την εμπειρία και εξειδίκευσή της όσον αφορά στους εν λόγω πυλώνες. Συγκεκριμένα, στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν ως ομιλητές και ο CEO της Generation Y, Αναστάσιος Σπανίδης, και η Head of Marketing της εταιρείας, Βίκυ Ζαχαρέλη.

Παράλληλα, η Generation Y δίνει το παρών στο επερχόμενο Forum του Your Directors Club, που τιτλοφορείται «Future Ready: Intelligent Technology Meeting Human Ingenuity» και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Εκεί θα παρευρεθούν ο Deputy CEO της Generation Y Μιχάλης Λιάπης, η Εμπορική Διευθύντρια Νανά Ιωακειμίδου, καθώς και η Διευθύντρια Παραγωγής Εύη Μπουκώρου.

Τέλος, η εταιρεία συμμετέχει ως Platinum Χορηγός, αλλά και σε επίπεδο ομιλητών, και στο 8o e-Business & Social Media World Conference, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στα στελέχη που απαρτίζουν το πρόγραμμα των ομιλητών βρίσκεται και η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου. Ο τίτλος της ομιλίας της είναι «Welcoming the new era of e-commerce: B2H», στο πλαίσιο της οποίας θα αναφερθεί στη συλλογή δεδομένων και πώς αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν στην προσέγγιση των χρηστών.