Το CU Around δημιούργησε τη φιλανθρωπική δράση Give Your 10% και δίνει τη δυνατότητα στους CU συνδρομητές να συμμετέχουν προσφέροντας το ποσό της έκπτωσης που δικαιούνται στο efood, σε όσους έχουν ανάγκη.

Οι συνδρομητές προσφέρουν την έκπτωση που δικαιούνται στο efood, σε όσους έχουν ανάγκη.

Το CU Around δημιούργησε τη φιλανθρωπική δράση Give Your 10% και δίνει τη δυνατότητα στους CU συνδρομητές να συμμετέχουν προσφέροντας το ποσό της έκπτωσης που δικαιούνται στο efood, σε όσους έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, το ποσό που θα μαζευτεί από τις δωρεές των συνδρομητών, θα διπλασιαστεί από το CU με στόχο ακόμα περισσότερα γεύματα και νερά για αστέγους και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Όσοι συνδρομητές CU θέλουν να συμμετέχουν στο Give Your 10% θα πρέπει να μπουν στο My CU App ή στo www.vodafonecu.gr και να πάρουν κωδικό για την ειδική προσφορά. Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν SMS, γράφοντας Ε10 στο 54646 (0,2€/κωδ.), για να παραλάβουν τον κωδικό, τον οποίο εξαργυρώνουν στο efood. Παράλληλα, και τα έσοδα από τα SMS που θα αποσταλούν για την απόκτηση κωδικού, θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό. Η δράση γίνεται σε συνεργασία και με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου Δεσμός.