Σύμφωνα με στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών, Douleutaras, το χρονικό διάστημα 10 - 17 Μαρτίου ζητήθηκαν από την πλατφόρμα περίπου 4.000 εργασίες, ενώ ολοκληρώθηκαν πάνω από 1.000 από τους επαγγελματίες του δικτύου της.

Ζήτηση για 4.000 εργασίες κατέγραψε η πλατφόρμα 10-17 Μαρτίου.

Σύμφωνα με στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών, Douleutaras, το χρονικό διάστημα 10 – 17 Μαρτίου ζητήθηκαν από την πλατφόρμα περίπου 4.000 εργασίες, ενώ ολοκληρώθηκαν πάνω από 1.000 από τους επαγγελματίες του δικτύου της. Τα περισσότερα αιτήματα αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες καθαρισμού, αλλά και επείγουσες εργασίες, όπως υδραυλικές και ηλεκτρολογικές βλάβες, επισκευές οικιακών συσκευών και απολυμάνσεις.

Ο CEO & co-founder του Douleutaras, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει: «Το γεγονός ότι οι χρήστες προχωρούν σε αιτήματα και διεκπεραιώσεις εργασιών μέσω της πλατφόρμας μας παρά τη δύσκολη συγκυρία θεωρώ πως αποδίδεται στη μεγαλύτερη παραμονή μας στον χώρο του σπιτιού που δημιουργεί επιπλέον ανάγκες ή βλάβες που καλούμαστε να διαχειριστούμε άμεσα, στη στροφή των καταναλωτών προς το Internet και στην εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό στην πλατφόρμα αναφορικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από τους επαγγελματίες».

Για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, οι επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας Douleutaras ακολουθούν προσεκτικά σειρά οδηγιών σύμφωνα με τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων. Επίσης, η πλατφόρμα θα προσφέρει σύντομα νέα υπηρεσία Ολικού Καθαρισμού, στην οποία οι οικιακές βοηθοί που ανήκουν στο δίκτυο της πλατφόρμας θα προχωρούν σε απολύμανση του χώρου του πελάτη με ειδικά απολυμαντικά καθαριστικά χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.