Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει ως Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης την κατασκευή αντιδιαβρωτικών – αντιπλημμυρικών έργων στις καμένες εκτάσεις στην περιοχή της Βαρυμπόμπης Αττικής, επιτρέποντας την αντιπλημμυρική θωράκιση και αποκατάσταση της περιοχής, με δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Η Μαρία Αναργύρου- Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, πραγματοποίησε συνάντηση με Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, κατά τη διάρκεια της οποίας των ενημέρωση για τη δωρεά. Ο Υπουργός δήλωσε σχετικά: «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης στη Βαρυμπόμπη και θα προχωρήσει σε δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ για την αναγέννηση του ιδιαίτερα σημαντικού δασικού οικοσυστήματος της περιοχής.

Πρόκειται για ενέργεια που θα συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και την εμπέδωση μιας νέας κουλτούρας σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος». Η Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, ανέφερε: «Η δωρεά συνδέεται με την ευρύτερη στρατηγική μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη δέσμευσή μας για μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, ώστε να αποφύγουμε παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον».