Σε νέους ρόλους Π. Κοροπούλης και Φ. Παπακώστα.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον κλάδο προϊόντων Ευρείας Διανομής της L’Oréal Hellas αναλαμβάνει ο Πάνης Κοροπούλης. Το στέλεχος, αφού ανέλαβε σημαντικές θέσεις στον κλάδο Πολυτελείας, πήρε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της YSL Ελλάδος, οδηγώντας την ομαλή ένταξη του YSL στη L’Oréal Luxe.

Το 2010 μετακινήθηκε στον κλάδο Δερμοκαλλυντικών προϊόντων αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Sales Director, ενώ 4 χρόνια μετά ανέλαβε τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή του Κλάδου. Υπό την ηγεσία του, ο κλάδος των Δερμοκαλλυντικών προϊόντων κατάφερε να αναπτυχθεί δύο φορές περισσότερο από το ρυθμό της αγοράς, κερδίζοντας μερίδιο σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες.

Αντικαταστάτριά του στη Γενική Διεύθυνση του κλάδου των Δερμοκαλλυντικών θα είναι η Φιλύρα Παπακώστα. Η Φιλύρα Παπακώστα ανέλαβε το 2018 τον ρόλο της Chief Marketing Officer, ενώ έγινε και μέλος της Διοικητικής Ομάδας της L’Oréal Hellas. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, συνέβαλε στην επιτάχυνση της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου και οδήγησε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας.