Το CNN Greece παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στα δύο χρόνια πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα μέσα από το Data Project. Καταγράφοντας το αποτύπωμα των αλλαγών που επήλθαν στην ελληνική κοινωνία, δίνει τον λόγο στους πολίτες και εξετάζει πώς ο κορωνοϊός επηρέασε τις ζωές τους.

To ειδικό αφιέρωμα, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας, ντοκουμέντων και συνεντεύξεων, περιλαμβάνει αναλύσεις, infographics, timeline, animated videos, ρεπορτάζ, αναλυτικά άρθρα, καθώς και ένα ντοκιμαντέρ με «πρωταγωνιστές» συνανθρώπους μας «της διπλανής πόρτας». Ένα ντοκιμαντέρ με σύγχρονη σκηνοθετική οπτική, σε αφήγηση του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, διάρκειας 37΄ λεπτών που καταγράφει προσωπικές ιστορίες που καθηλώνουν.

Το αφιέρωμα φιλοξενεί επίσης και έναν απολογισμό της διετίας που πέρασε, από πολιτικούς παράγοντες όπως ο πρώην Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, αλλά και έγκριτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας.