Με δωρεά 500.000 ευρώ, η Chipita υποστηρίζει τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και θωρακίζει με επιπλέον εξοπλισμό το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB).

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στο ΕΚΑΒ.

Με δωρεά 500.000 ευρώ, η Chipita υποστηρίζει τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και θωρακίζει με επιπλέον εξοπλισμό το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB). Συγκεκριμένα, η εταιρεία εφοδιάζει πλήρως το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με κάθε απαραίτητο εξοπλισμό. Επιθυμία της εταιρείας και των ανθρώπων της, είναι να υποστηριχθεί η τοπική κοινωνία και το ιατρικό προσωπικό της απέναντι στην πανδημία του Covid-19.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στο ΕKAB ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για τις αεροδιακομιδές των ασθενών, επιτρέποντας έτσι την ασφαλή μεταφορά όσων πάσχουν από Covid-19. Τέλος, η Chipita συμμετέχει στην αποστολή αγοράς ενός μεγάλου φορτίου αναλώσιμων προστασίας, το οποίο θα συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ με επιπλέον 50.000 μάσκες. Η αποστολή θα φθάσει στη χώρα μας από την Κίνα, με τη συνδρομή πολλών εταιρειών και ιδρυμάτων.