Η ΙΔΕΑ Την επικοινωνία της νέας στρατηγικής του Lipton ανέλαβε να υλοποιήσει η Cambo. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκε να αναδείξει στην ελληνική αγορά τον συνδυασμό φαγητού και Lipton Ice Tea Sparkling ως τη νέα, «ανατρεπτική» γευστική συνήθεια.

Σε συνεργασία με δύο από τους δημοφιλέστερους Έλληνες σεφ – τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη – δημιούργησε δύο ταινίες για το νέο αναψυκτικό που, με το ελαφρύ του ανθρακικό, έρχεται να συνοδεύσει κάθε γεύμα. Μέσα από τις ιστορίες με τίτλους «Μερακλήδες» και «Δεν είναι πλακίτσα», το κοινό παρακολουθεί τους δύο σεφ να παραγγέλνουν street food γεύματα σε μία υπαίθρια καντίνα και να τα συνδυάζουν με Lipton Ice Tea Sparkling, προς μεγάλη έκπληξη του καντινιέρη.

Μια έκπληξη που μετατρέπεται σε ενδιαφέρον, καθώς οι σεφ ξέρουν πως «το φαγητό έχει καλύτερη γεύση με Lipton!». Η παραγωγή των ταινιών, που προβάλλονται σε τηλεόραση και σε όλα τα ψηφιακά Μέσα, έγινε από την Bright Shoe, σε σκηνοθεσία Στάθη Μουρδουκούτα, ενώ η καμπάνια πλαισιώνεται με παρουσία στο μετρό και σε στάσεις λεωφορείων.