Παρουσία στην πρωινή εκπομπή του Open TV, Ώρα Ελλάδος, είχαν οι Ευγενία Τζανέτου, CEO, co-Founder και Άννα Κοντού, COO της εταιρείας Caltica, με αφορμή τη βράβευσή της με Χρυσό βραβείο στα Pet Awards 2022 στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για κατοικίδια».

Η Ευγενία Τζανέτου ανέφερε ότι το βραβευθέν προϊόν αποτελεί ένα πολυφαινολικό συμπλήρωμα διατροφής για κατοικίδια, το οποίο έχει δημιουργηθεί από ελαιόλαδο με φυτικές μεθόδους και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κατοικιδίων.

«Η Caltica είναι μια εταιρεία που δημιουργεί προϊόντα για κατοικίδια με κύριο γνώμονα την ευζωία και τη μακροζωία. Τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορούν στο εμπόριο τροφές χαμηλής ποιότητας με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα υγείας και να μην μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των κατοικιδίων. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που με λίγες μόνο σταγόνες στο φαγητό θα μπορούσε να καλύψει τις καθημερινές τους ανάγκες», σημείωσε η Ευγενία Τζανέτου.

Από την πλευρά της, η Άννα Κοντού αναφέρθηκε στην κατάλληλη δοσολογία ανάλογα με το ζώο και πρόσθεσε ότι το συμπλήρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά, αλλά και σε περιπτώσεις προβλημάτων όπως τριχόπτωση, ξηροδερμία, κ.ά.