Με δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις βραβεύθηκε στα φετινά Sports Marketing Awards η Bricktin Enterprises Ltd. H Bricktin είναι υπεύθυνη για όλες τις διαφημιστικές δραστηριότητες και ενέργειες marketing του πελάτη της, Interwetten.

Στην πρώτη της συμμετοχή στον θεσμό, η Bricktin Enterprises Ltd κατάφερε, όχι μόνο να ξεχωρίσει, αλλά να κερδίσει το Platinum Βραβείο, σε μία κατηγορία στην οποία έλαβαν μέρος εταιρείες που βραβεύονται διαχρονικά. Με μία καινοτόμα ενέργεια, το Interwetten Home Cup, το οποίο ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας, έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας Best Sports-related Content during the Coronavirus pandemic. Επιπλέον, έλαβε και το Gold Βραβείο για τη Xορηγία της Interwetten στο Πρωτάθλημα της Super League και συγκεκριμένα στην κατηγορία Χορηγία σε Ομαδικό Άθλημα.

«Κάναμε κάτι πολύ καλό!»
Ο CEO και Founder της Bricktin Enterprises Ltd, αλλά και Country Manager Ελλάδας για την Interwetten, Μάριος Λευκαρίτης, δήλωσε: «Η επένδυση στην Ελλάδα, στην οποία δραστηριοποιούνται και οι δύο εταιρείες τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, αυξάνεται διαρκώς χρόνο με τον χρόνο, ανανεώνοντας τους στόχους και θέτοντας τον πήχη υψηλότερα. Αυτό αποδεικνύεται και με την ανανέωση της χορηγίας μας με τη Super League, που έφερε αλλαγή επιπέδου, μιας και πλέον είμαστε ο Χρυσός Χορηγός της μεγαλύτερης διοργάνωσης στην Ελλάδα. Επενδύουμε διαχρονικά στην ελληνική αθλητική βιομηχανία, όντας έμπρακτα ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του ελληνικού αθλητισμού.

Τώρα πλέον, με τη νομοθεσία να μας βοηθάει, μιας και υπάρχει ένα νομοθετικό πλαίσιο και μπορεί να γίνει προγραμματισμός και επιχειρηματικός σχεδιασμός για τα επόμενα χρόνια, αποφασίσαμε να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στον χώρο και μας τιμάει ιδιαίτερα το γεγονός ότι, στην πρώτη κιόλας χρονιά, μπήκαμε δυναμικά, κερδίζοντας δύο σημαντικά βραβεία. Στόχος μας είναι να χτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία, ελπίζοντας την επόμενη χρονιά να είμαστε σε αυτή την εκδήλωση, παρουσιάζοντας περισσότερα όμορφα projects και ενέργειες και, φυσικά, πανηγυρίζοντας πολλά περισσότερα βραβεία.

Δεν θέλαμε να συνδέσουμε το brand μας με μία μόνο ομάδα (εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης και τα Γιάννινα που είχαμε κάνει χορηγία και στο παρελθόν), έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε με μια μικρότερη χορηγία στη Super League, την οποία πιστεύω ότι αξιοποιήσαμε στο μέγιστο την περασμένη αγωνιστική περίοδο και συνέπεια αυτής της ενέργειας ήταν η αναβάθμισή της, μιας και πλέον είμαστε ο Χρυσός Χορηγός του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι έχουμε την πιο μεγάλη χορηγία στον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σε μια παγκοσμίως πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία άλλαξε την καθημερινότητα όλων, σκεφτήκαμε να δώσουμε κάτι ξεχωριστό στον “πελάτη” μας. Κάτι το οποίο θα διατηρούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του, ειδικά σε περίοδο απουσίας της αγωνιστικής δράσης και με τον κόσμο να βρίσκεται αναγκαστικά μέσα στο σπίτι, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις δραστηριότητές του.

Σχεδιάσαμε μία διαδραστική ενέργεια, το “Interwetten Home Cup”, με ενεργή συμμετοχή του κοινού, καθώς και αναγνωρίσιμων αθλητών από την Ελλάδα (Αστέρας Τρίπολης – Luis Fernadez) αλλά και άλλες χώρες (Ισπανία, Sporting Gijon – Christian Joel, Γερμανία, Wolfsburg – Benedikt “BeneCR7X” Bauer Esports Player καθώς και της Hoffenheim – Munas Dabbur) και έτσι μεταφέραμε τους παίκτες και τον κόσμο από το πραγματικό ποδόσφαιρο στον χώρο του e-gaming.

Κρίνοντας από το αποτέλεσμα τόσο της ενέργειας όσο και από το Platinum Βραβείο που κατακτήσαμε, φαίνεται ότι κάναμε κάτι πολύ καλό!».

«Μεταφέραμε τη δράση από τον πραγματικό κόσμο στον εικονικό»
Ο Marketing Director της Bricktin Enterprises Ltd αλλά και της Interwetten στην Ελλάδα, Ιπποκράτης Κορίτσογλου, δήλωσε σχετικά με την ενέργεια του Interwetten Home Cup: «Το 2020, ειδικά μετά τον Μάρτιο, ήταν μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά για όλους εξαιτίας της πανδημίας. Η ζωή μας άλλαξε ξαφνικά και αυτό, όπως ήταν λογικό, επηρέασε σχεδόν όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Εμείς, κατά τη διάρκεια του lockdown, υποχρεωθήκαμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να διατηρήσουμε ενεργούς τους πελάτες μας, αλλά και για αρκετούς ακόμα σκοπούς. Μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο έπρεπε άμεσα να δούμε πώς θα αυξήσουμε την κίνηση σε περίοδο χωρίς αγωνιστική δράση σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο, να αναδείξουμε επίσης για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Interwetten, αλλά και να δώσουμε το κίνητρο σε παίκτες και συνεργάτες να διασκεδάσουν.

Αυτό το πετύχαμε με την ιδέα του Interwetten Home Cup, το οποίο ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να μεταφέρουμε τη δράση από τον πραγματικό κόσμο στον εικονικό. Έτσι δημιουργήσαμε δύο διεθνή τουρνουά. Το πρώτο με τη συμμετοχή γνωστών αθλητών ευρωπαϊκών ομάδων που έχει χορηγική συνεργασία η Interwetten και το δεύτερο με τη συμμετοχή ομάδων, συνεργαζόμενων εταιρειών και μέσων ενημέρωσης από τρεις χώρες (Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία), το οποίο είχε φάση ομίλων αλλά και τελική φάση F4. Και βέβαια, όλο αυτό είχε κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς κάθε συμμετέχοντας θα έδινε μία δωρεά για τη συμμετοχή του σε έναν τοπικό οργανισμό κατά της μάχης του Covid 19, με την Interwetten να διπλασιάζει αυτό το ποσό!

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουμε και το Platinum βραβείο. Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι είχαμε απέναντί μας πολύ δυνατούς αντιπάλους και κάποιους εκ των κορυφαίων ανταγωνιστών της Interwetten στην Ελλάδα, η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία και μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους!».

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Η Brictin Enterprises Ltd είναι μια καινοτόμα, «διαφορετική» εταιρεία, με έδρα στην Κύπρο και γραφεία και στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε για να παρακολουθεί τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, πάντα σε θέση να προσφέρει πρωτότυπες ενέργειες στην επικοινωνία και τη διαφήμιση, προσαρμόζοντάς τες στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, αναλόγως των αναγκών του. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η στρατηγική, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων επικοινωνίας.

Πρόκειται για τη μόνη εξειδικευμένη εταιρεία με υπηρεσίες πλήρους εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία ασχολείται, μεταξύ άλλων, με το marketing σε αθλητικά στοιχήματα, καζίνο, πόκερ και παιχνίδια. Επίσης, ενοποιεί την εμπειρία και από τις τρεις πλευρές: πρακτορείο, εταιρεία και μέσα ενημέρωσης και αναλαμβάνει πλήρως όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας εταιρείας, από το Α έως το Ω.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.bricktin.com.